Ga naar de inhoud

Glasnegatieven duiken op

Deze prachtige bijna 100 jaar oude glasnegatieven kregen we onlangs van een zeer attente Hengelose familie. Op hun zolder vonden ze de twee doosjes met glazen plaatjes terug die ze ooit eens op een rommelmarkt hadden bemachtigd. Dankzij een briefje in één van de doosjes was het duidelijk dat de foto’s op de Gigengack-familie betrekking hebben.
Uiteraard hebben we geprobeerd de familieleden te herkennen en daarvoor zijn we naar onze oudste ooms en tantes gegaan in o.a. Hengelo, Den Bosch, Westervoort.
De kwaliteit van de glasplaatjes is niet altijd even goed, maar toch hebben we al een aantal foto’s, voorzien van namen, kunnen plaatsen op de website over de geschiedenis van onze familie: http://history.gigengack.nl/g2_b_hengelo.html.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *